BØGER

 • Umahros bog “Fra sund til personlig toppræstation"

  Fra sund til personlig toppræstation

  280,00DKK

  Umahros bog “Fra sund til personlig toppræstation”er til dig, der gerne vil toppræstere på det personlige plan fx på arbejde, på uddannelsen eller i forbindelse med at give noget til andre.

  Du får viden, indsigt, redskaber og forståelse til at skabe den energi, de ressourcer, og det overskud,  som du har behov for, for at kunne toppræstere gang på gang.. samt at restituere fra det og holde til det.

  Køb

  Kategori:

  Fra sund til personlig toppræstation

  280,00DKK
 • Umahros bog "Fra usund til sund" og Umahros bog “Fra syg til rask"

  Fra usund til sund + Fra syg til rask

  656,25DKK

  Her får du både Umahros bog “Fra syg til rask” og Umahros bog “Fra usund til sund”. 

  Bogen “Fra syg til rask” er for alle der gerne vil gøre noget ved deres helbredsproblemer, så man kan blive rask eller få det bedre, selvom man er syg.

  Denne bog er for patienter der gerne vil være raske igen eller have det bedre, for pårørende eller for behandlere, der gerne vil være endnu bedre til at hjælpe deres patienter.

  Fra syg til rask fungerer som din guide til at blive rask igen med kost, motion, søvn, livsstilsændringer og functional medicine.

  Umahros bog “Fra usund til sund” er for alle der gerne vil gerne vil være sundere og dem der gerne vil lære at tjekke deres sundhedstilstand.

  • Du finder ud af, hvad du selv kan gøre med kost, ernæring, motion, søvn og andre livsstilsændringer, for at få den sundhed og vitalitet som du ønsker og fortjener.
  • Du lærer at navigere i junglen af kostråd, så du kun laver de ændringer, der giver bedst mening for dig i dit liv.
  • Du får muligheden for at komme igennem det samme forløb som Umahros patienter og klienter gennemgår i 1-til-1 konsultationer og forløb.

  DISSE BØGER ER BASERET PÅ UMAHROS MANGE ÅRS KLINISK ERFARING FRA KLINIKKEN SAMT SPARRING OG FEEDBACK FRA PATIENTER, BEHANDLERE OG PATIENTFORENINGER. 

  Køb

  Kategori:

  Fra usund til sund + Fra syg til rask

  656,25DKK
 • Umahros bog Fra sund til usund og 1 måneds medlemskab til umahro universe

  Fra usund til sund + 1 mdr Umahro Universe

  356,25DKK

  DIN GUIDE TIL AT BLIVE SUNDERE! 

  MED Umahro Universe får du on-demand adgang til sundheds-og madlavnings-TV, månedlige webinarer, lækre opskrifter og populære bøger!

  Umahros bog “Fra usund til sund” er for alle der gerne gerne vil være sundere eller selv ønsker at tjekke deres sundhedstilstand.

  • Find ud af, hvad du selv kan gøre med kost, ernæring og livsstilsændringer for at få den sundhed og energi som du ønsker og fortjener.
  • Naviger i junglen af kostråd og -retninger, så du laver de ændringer, der giver bedst mening for dig
  • Kom igennem det samme forløb som Umahros patienter gennemgår i 1-til-1 konsultationer og forløb

  Køb

  Kategori:

  Fra usund til sund + 1 mdr Umahro Universe

  356,25DKK
 • Umahros bog fra syg til rask er din guide til at blive rask igen.

  Fra syg til rask

  356,25DKK

  Fra syg til rask er for alle der gerne vil selv vil gøre noget ved deres helbredsproblemer og sygdom, så man kan blive rask igen eller få det meget bedre, selvom man er syg eller har en diagnose.

  Bogen er baseret på Umahros klinisk erfaring fra klinikken, samt feedback og sparring med patienter, patientforeninger og behandlere.

  Fra syg til rask fungerer som din guide til at blive rask igen med kost, motion, søvn, livsstilsændringer og functional medicine.

  Denne bog er for patienter der gerne vil være raske igen eller have det bedre, for pårørende eller for behandlere, der gerne vil være endnu bedre til at hjælpe deres patienter.

  Køb

  Kategori:

  Fra syg til rask

  356,25DKK
 • Umahros bog “Fra sund til usund", som er en guide til at blive sundere.

  Fra usund til sund

  356,20DKK

  Umahros bog “Fra usund til sund” er for alle der gerne vil gerne vil være sundere og selv ønsker at tjekke deres sundhedstilstand.

  • Du finder ud af, hvad du selv kan gøre med kost, ernæring, motion, livsstilsændringer, mm. for at få den sundhed som du ønsker og fortjener.
  • Du lærer at naviger i junglen af kostråd, så du kun laver de ændringer, der giver bedst mening for dig
  • Du får muligheden for at komme igennem det samme forløb som Umahros patienter og klienter gør i 1-til-1 konsultationer og forløb

  DENNE BOG ER BASERET PÅ UMAHROS FLERE ÅRS KLINISK ERFARING FRA KLINIKKEN SAMT SPARRING OG FEEDBACK FRA PATIENTER, BEHANDLERE OG PATIENTFORENINGER. 

  Køb

  Kategori: Tags: ,

  Fra usund til sund

  356,20DKK
 • Sund mad med mange grøntsager - den første lille kogebog. Enkle og sunde opskrifter med mange grøntsager.

  Sund mad med mange grøntsager – download

  49,00DKK

   

  Sund mad med mange grøntsager

  Igennem de sidste få år har jeg, ved at følge Umahros kost- og livsstilsprincipper, spist og levet mig ud af følgende:

  • Hormonforstyrrelser
  • Forhøjet blodtryk
  • Allergi
  • Astma
  • Fordøjelsesproblemer
  • Irritabel tyktarm (IBS)
  • Overvægt
  • Hudproblemer
  • Ledsmerter

  Formålet med denne lille kogebog er at dele ud af nogle af de retter og sundhedstips, som har hjulpet os selv til en højere grad af sundhed og velvære. F.eks. gør det en kæmpe forskel for sundheden at spise mindst 600 g. grønt, bær og frugt hver dag.
  Med denne bog vil jeg gerne dele nogle af mine egne yndlingsopskrifter, der er nemme og sunde og har hjulpet mig med at få flere grøntsager ind i alle måltiderne lige fra morgenstunden.

  Kategorier: , Tags: , , , ,

  Sund mad med mange grøntsager - download

  49,00DKK

KURSER

 • Umahros sundhedsrådgiver-uddannelsen hold 6

  Sundhedsrådgiveruddannelsen – hold 6

  38.995,00DKK

  Sundhedsrådgiver-uddannelsen er for dig, der gerne vil hjælpe mennesker med at blive sunde, forblive sunde eller blive endnu sundere gennem ændringer og optimering af kost, ernæring, motion, livsstilsændringer og andre sunde tiltag.

  Du kommer til at lære at bruge kost, ernæring, søvnoptimering, optimering af motion, afstresning og livsstilsændringer til at øge sundheden hos dem du hjælper, uanset udgangspunktet. Du får Umahros viden og redskaber fra 20 års arbejde med mange aspekter indenfor sundhed.

  Du vil lære, hvad sundhed grundlæggende er og hvad der skal til, for at optimere og fremme dine klienters sundhed på en måde der virker overskuelig. Du lærer, hvordan der er mange veje til sundhed og hvorfor det er så vigtigt altid at se på helheden, fremfor kun at fokusere på enkelte dele af sundhed.

  Måske er dit ønske, at komme til at hjælpe andre med at være sunde.

  Måske arbejder du allerede som kostvejleder, personlig træning, læge, fysioterapeut, akupunktør, sundhedsrådgiver, sundhedscoach eller noget lignende og ønsker at udvide din viden og få flere redskaber.

  Måske vil du gerne blive endnu klogere på sundhed for din egen skyld eller dine pårørendes skyld.

  Køb

  Kategori:

  Sundhedsrådgiveruddannelsen - hold 6

  38.995,00DKK

KOSTTILSKUD

Koden giver 5% 

Customer ID: 60237349

Life Extension kosttilskud