Din sundhedsrådgiver:

Camilla Korsholm Holm

Certificeret Umahro Sundhedsrådgiver, sygeplejerske, life coach og pilates-instruktør.

Konsultation:

Lyngsø Allé 3A, 1. sal

2970 Hørsholm

Kontakt: Tlf: 25320400, Mail: info@ensundlivsstil.dk

Pris: 1.150,-

Sundhedsrådgiver-konsultation

I en sundhedsrådgiver-konsultation vil vores Umahro certificerede sundhedsrådgiver hjælpe dig til mere sundhed og vitalitet.

Gennem kost, ernæring, motion og bevægelse, søvn, håndtering af stress, og ændring af miljøet omkring dig – de 6 faktorer, der har allerstørst indvirkning på din sundhed.

Selve konsultationen

I en sundhedsrådgiver-konsultation taler vi om din sundhedstilstand og dit mål for fremtiden. Med udgangspunkt i hele din helbredsjournal (dvs. fra du blev født til nu) og en maddagbog ser vi på alle de faktorer der kan have haft medvirkende indflydelse på din sundhedstilstand og evt. holder dig tilbage fra at opnå den vitalitet du ønsker. Derefter lægger jeg (sammen med dig) en plan der inkluderer kost, motion og bevægelse, søvn, håndtering af stress, optimering af dit sind og ændring af miljøet omkring dig.

Konsultationen varer 90 minutter.

Gennem vores Umahro certificerede sundhedsrådgivere er du sikret samme råd og vejledning omkring kost og ernæring som Umahro foreskriver.

Kun de dygtigste sundhedsrådgivere på Umahros sundhedsrådgiver uddannelse bliver certificerede og de holder deres viden omkring kost og ernæring konstant opdateret via løbende videreuddannelse.

REFERENCE:

“Jeg sætter handling bag ordene efter en konsultation med Camilla pga. hendes motivation og vedholdenhed, og fordi jeg kan mærke, at hun ønsker, at jeg kommer i mål”.

-Anne